Saa­vu­tet­ta­vuus­se­los­te
www.vallasvuo.fi

Päivitetty viimeksi: 6. huhtikuuta 2024

Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkosivustoa www.vallasvuo.fi (myöh. Sivusto.) Tavoitteena on tarjota esteetön ja helposti saavutettava sisältö kaikille käyttäjille, riippumatta käyttäjän teknisistä kyvyistä tai fyysisistä rajoitteista.

Saatavuuden arviointi

Sivuston saavutettavuusarviointi perustuu kansainvälisiin verkkosisältöjen saavutettavuusstandardeihin, erityisesti WCAG 2.2 (Web Content Accessibility Guidelines) -ohjeistukseen. Sivuston toteutuksessa on pyritty täyttämään tai ylittämään nämä standardit saavutettavuuden varmistamiseksi kaikille käyttäjille.

Tekninen infrastruktuuri

Sivusto on toteutettu nykyaikaisilla ja saavutettavilla teknologioilla yhteensopivuuden varmistamiseksi erilaisten käyttöympäristöjen kanssa. Sivusto on optimoitu toimimaan kaikissa verkkoselaimia tukevissa laitteissa, kaikissa käyttöympäristöissä.

Verkkosivuston saavutettavuuden tila
  • Täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset (WCAG 2.2)
Verkkosivuston ei-saavutettava sisältö
  • Ei tiedossa olevia elementtejä/tiedostoja
Ongelmatilanteet ja palaute

Jos kohtaat ongelmia sivuston saavutettavuudessa tai haluat antaa palautetta, ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen . Arvostan kaikkea palautetta ja olen sitoutunut korjaamaan mahdolliset puutteet mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Teemu Vallasvuo
Puhelin: 041 753 4646
Sähköposti: