Salakapakka Alcatraz

Salakapakka Alcatraz sijaitsee lähellä Keravan ydinkeskustaa, rauhallisessa Kalevan kaupunginosassa.

Tarina

Salakapakka Alcatrazin tarina alkoi vuonna 1999 kun Kosovosta seitsemän vuotta aiemmin Suomeen muuttanut Nezir ”Nestori” Thaqi päätti perustaa baarin Vantaan Mikkolaan. Seitsemäntoista vuotta sen jälkeen Nestori löysi aiemmin kioskina toimineen kiinteistön Keravan Kalevasta jonka hän muutti vuosien kokemuksellaan idylliseksi baariksi. Nimeksi hän valitsi Alcatraz Bar, vuoden 1979 klassikkoelokuvan Pako Alcatrazista innoittamana. Sittemmin baarin nimeksi on muotoutunut Salakapakka Alcatraz.

Salakapakka Alcatraz ei ole perinteinen lähiöbaari vaan muistuttaa enemmänkin kansalaisten yhteistä olohuonetta, jonka ainutlaatuinen sisustus on yksi merkittävimmistä huomiota herättävistä asioista.

Alcatraz since 2016

Toivotamme sinut tervetulleeksi viihtymään!

Baarin juomavalikoimaan sisältyvät hanaoluen lisäksi myös perinteiset sekä pienpanimoiden erikoisoluet, siideriä ja lonkeroa unohtamatta. Laajan juomavalikoiman lisäksi tarjolla on myös pientä suolaista purtavaa. Salakapakka Alcatrazissa voit pelata myös biljardia tai heittää vaikkapa Darts'ia - peliseuraa löytyy varmasti. Musiikin ystäviä palvelee tehokas äänentoistojärjestelmä sekä menneen ja nykyajan hittejä sisältävä jukeboksi.

Muistathan seurata meitä Facebookissa ja Twitterissä.

Olemme avoinna seuraavasti

(Varauksella avoinna myös muina aikoina)
sunnuntaista keskiviikkoon
16:00 - 22:00
torstaista lauantaihin
16:00 - 22:00
Varaukset numerosta: 044 980 4760

Myös suolaisen nälkään

Juomavalikoiman lisäksi tarjolla on myös pientä suolaista purtavaa: nachoja, suolapähkinöitä, perunalastuja ym. Lämpimään pikkunälkään suosittelemme perinteistä grillimakkaraa.

Asiakkaamme kertovat

Yhteystiedot

Salakapakka Alcatraz

sijaitsee aivan Keravan ydinkeskustan kupeessa; osoitteessa:
Tuusulantie 47, 04200 Kerava

044 980 4760
salakapakka@alcatraz.bar