Op­pi­so­pi­mus­työ­paik­ka
Säh­kö- ja au­to­maa­tio­alal­ta
Profiilikuva: Teemu Vallasvuo
Säh­kö­alan tu­le­va am­mat­ti­lai­nen
Etsii op­pi­so­pi­mus­työ­paik­kaa

Nimeni on Teemu Vallasvuo ja etsin oppisopimustyöpaikkaa pääkaupunkiseudulla toimivasta sähköalan yrityksestä suorittaakseni sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon. Tavoitteenani on suorittaa tutkinto aikavälillä 2024 - 2026, jonka jälkeen toivon voivani sopia vakituisesta työsuhteesta oppisopimuspaikan tarjonneen yrityksen kanssa.

Esittely

Olen tällä hetkellä erikoistunut tieto- ja viestintäteknologia-alaan, mutta minulta löytyy käytännön kokemusta monesta muustakin. Omaan hyvät on­gel­man­rat­kai­su­tai­dot sekä vah­van Hands on -asen­teen, jotka auttavat minua suoriutumaan haastavimmistakin työtehtävistä.

Työskentelen parhaiten itsenäisesti, mutta sulaudun myös sujuvasti osaksi asiantuntevaa tiimiä. Osaan omaksua myös esimiehen roolin, sillä hahmotan asioita kokonaisvaltaisesti ja nautin johtamisesta sekä vastuun kantamisesta. Olen myös loistava asiakaspalvelija, sillä tulen toimeen hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa - olen asioinut tähän mennessä reilusti yli 10 tuhannen ihmisen kanssa.

Osaaminen

Minulta sujuvat luontevasti antenni-, satelliitti- ja kaapeliverkkojen ja 4/5G-antennien asennukset, työasema- ja palvelinympäristöt ohjelmistoineen, verkkosivujen ja verkkokauppojen toteutus, tietoliikenneverkkojen suunnittelu ja asennus, hakukoneoptimointi ja -markkinointi, AV-laitteiden/-järjestelmien suunnittelu ja asennus, valokuvaus ja kuvankäsittely.

Minulla on kokemusta myös timanttiporauksesta, ilmalämpöpumppuasennuksista ja videovalvontajärjestelmistä. Edellä mainitun osaamisen lisäksi minulla on kokemusta sähköasentajan apumiehen tehtävistä.

Kalusto

Käytettävissäni on valmis asennuskalusto, jota voin hyödyntää töiden suorittamisessa; minulta löytyy pakettiauto kalusteineen, perus sähkötyökalut, VDE-hyväksytyt käsityökalut sekä antenni- ja tietoliikenneverkkojen asennuksissa tarvittava mittauskalusto. Lisäksi minulla on eri vuodenaikoihin sopivat työvaatteet sekä asianmukaiset suojavarusteet.

Lue lisää minustaOta yhteyttä

Löytyisikö yrityksestäsi minulle paikka?

Olen innostunut keskustelemaan kanssasi mikäli yrityksesi kykenee tarjoamaan minulle opiskeluun sopivat puitteet. Tulen mielelläni myös paikan päälle kertomaan lisää itsestäni ja osaamisestani.

Jätä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi ja tiedot yrityksestäsi, niin olen sinuun yhteydessä.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Tavoitat minut puhelimitse, sähköpostitse, WhatsAppilla tai alla olevalla lomakkeella.


1000/1000

Sijainti

00980 Helsinki

Puhelin

041 753 4646 (arkisin klo 9-17)

Sähköposti
Kotisivut

www.vallasvuo.fi