Teemu Juhani
Vallasvuo

Tieto- ja viestintätekniikan asiantuntija

Hyvät on­gel­man­rat­kai­su­tai­dot sekä vah­van Hands on -asen­teen omaa­va, in­no­va­tii­vi­nen ja ener­gi­nen tie­to- ja vies­tin­tä­tek­nii­kan asian­tun­tija Hel­sin­gis­tä. Työskentelen parhaiten itsenäisesti, mutta sulaudun myös sujuvasti osaksi asiantuntevaa tiimiä. Olen aina valmis oppimaan uutta.

Työkokemus

Freelancer
ICT-asiantuntija
02.03.2020 – nykyhetki
Linux-pohjaisten palvelinympäristöjen asennus- ja yllä­pito­tehtävät, niin rauta, kuin ohjelmisto­puolella. Web-­sivustojen suunnittelu, toteutus ja ylläpito. Moni­muotoiset IT- tukipalvelutehtävät.
Yrittäjä
Antenniasentaja
14.11.2016 – 08.01.2020
TV- ja radio­- sekä 4/5G- vastaanot­tojär­jestelmien myynti-, asennus- ja huolto­tehtävät. Pää­asial­liset asiakas­kohteeni olivat omakoti- ja kerros­talo­kiinteistöt ympäri Uudenmaan aluetta.
All Trade Finland Oy
Asennustöiden johtaja
04.05.2015 - 17.07.2015
Ilmalämpöpumppujen asennus- ja huoltotehtäviin liittyvien toimeksiantojen organisointi, asiakassuhteiden hallinta sekä uusien työntekijöiden perehdyttäminen.
Oy Satvision Ab
Televiestintäasentaja
10.06.2006 - 28.10.2014
TV- ja radio­- sekä 4G- vastaanot­tojär­jestelmien myynti-, asennus- ja huolto­tehtävät. Toimeksiantojen organisointi, asiakassuhteiden hallinta sekä uusien työntekijöiden perehdyttäminen.

Koulutus

Aleksis Kiven peruskoulu
1997 - 2000
Suoritin peruskoulututkintoni Aleksis Kiven peruskoulussa, jonka jälkeen kävin 3 vuotta ICT- ja elektroniikka-asentajan perustutkintoa Helsingin tekniikan alan oppilaitoksessa, Vallilassa. Jätin opiskelut kesken siirtyessäni työelämään.

Full stack -kehitys

Intohimona tyyli ja käytettävyys

Rakastan luoda hienostuneita ja innovatiivisia web-sovelluksia käyttäen nykyaikaisia teknologioita. Osaan ajatella kokonaisvaltaisesti ja strategisesti, mikä auttaa minua hahmottamaan koko sovelluskehitysprosessin. Full stack -osaajana sekä graafikkona kykenen toteuttamaan kaikki projektit alusta loppuun.
HTML
CSS/Sass
Javascript
Node.js
Python
PHP
Ruby
Angular
React
SQL
Git / GitHub

Antennitekniikka

Häiriötöntä kuvaa ja ääntä

Olen kokenut antennialan ammattilainen, jolla on vankka ymmärrys antennijärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Olen suunnitellut ja toteuttanut antennijärjestelmiä monenlaisiin ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin, aina yksittäisistä omakotitaloista suuriin asuin- ja liikekiinteistöihin.
DVB-T/T2
DVB-C
DVB-S/S2
SMATV-järjestelmät
DTH-järjestelmät
Head-end
Siirtotiet

Tieto- ja vies­tin­tä­tek­niik­ka

Osaava viestintäkumppani projekteihin

Minulta löytyy vankkaa asiantuntemusta tieto- ja viestintätekniikan alalla. Olen perehtynyt sekä pienimuotoisten LAN-verkkojen että laajempien WAN-verkkojen rakentamiseen ja konfigurointiin. Kykenen hallitsemaan erilaiset verkkokomponentit, kuten reitittimet, palomuurit ja muut kyberturvallisuusratkaisut, ja soveltamaan niitä tarpeiden mukaisesti.
LAN- ja WLAN
Optiset verkot
Tekstinkäsittely
Kuvankäsittely
Palvelinympäristöt
Käyttöjärjestelmät
Tietokannat (SQL)

Audio & video

Kirkasta kuvaa ja puhdasta ääntä

Olen kokenut audio- ja videotekniikan ammattilainen, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista osaamista tapahtumien tekniseen toteutukseen. Olen erikoistunut erityisesti DJ- ja karaokejärjestelmiin, äänitekniikkaan, sekä valo- ja videotekniikkaan.
DJ-/karaokejärj.
Äänitekniikka
Videotekniikka
Valotekniikka
Näyttämötekniikka
DMX-ohj. järj.
Akustiikka
IPTV-striimaus
Nettiradiostriimaus

Graafinen suunnittelu

Puhuttelevaa visuaalista viestintää

Olen monipuolinen graafisen suunnittelun ammattilainen, jolla on vahvaa osaamista erilaisissa luovissa projekteissa. Olen erikoistunut kuvankäsittelyyn, ja minulla on syvällinen kokemus Adobe Photoshop'ista, Lightroom'ista, Illustrator'ista sekä After Effects'ista. Pystyn luomaan vaikuttavia kuvia ja grafiikkaa erilaisiin tarkoituksiin.
Ps, Lr, Ai, Ae & Gimp
Valokuvaus
Käyttöliittymät
Logot
Visuaaliset ilmeet

SEO/SEM

Avaimet liiketoiminnan kasvuun

Olen kokenut ja pätevä hakukoneoptimoinnin ja -markkinoinnin asiantuntija, jolla on syvä ymmärrys digitaalisen markkinoinnin strategioista ja tekniikoista. Pääosaamiseni keskittyy Google Ads- ja Microsoft Advertising -mainosalustoihin sekä niistä saatavan datan analysointiin.
SEO
SEM (Google/Microsoft)
Datan analysointi