Teemu Vallasvuo
Ajatukseni virtaa
Verkkosivuston täydellinen päivitys

Kun avaan uudistetut henkilökohtaiset sivuni, tunnen kuin olisin astunut modernin taiteen näyttelyyn, joka on täysin omien mieltymysteni mukainen. Väreiltään harmoniset, ulkoasultaan raikkaat ja ennen kaikkea – teknisesti virheettömät. Tämä päivitys ei ole pelkkä pintaremontti; se on kattava parannus, joka vastaa juuri minun tarpeitani ja toiveitani, ja tarjoaa kävijöille entistäkin paremman kokemuksen.

Ensimmäisenä huomioni kiinnittyy sivuston ulkoasun täydelliseen uudistukseen. Uusi värimaailma on valittu huolella, jotta se heijastaisi persoonallisuuttani ja tyyliäni. Raikkaat sävyt ja modernit fontit tekevät sivustosta houkuttelevan ja helposti luettavan. Mutta kauneus ei ole ainoa tavoite; tärkeintä on toimivuus.

Teknisistä päivityksistä voi olla ylpeä. Sivusto on nyt täysin responsiivinen, mikä tarkoittaa sitä, että se näyttää upealta ja toimii saumattomasti niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Tämä saavutettiin päivittämällä sivuston frontendia käyttäen JavaScriptiä, CSS:ää ja HTML:ää, mukaan lukien Bootstrap ja jQueryn plugin-kirjastot.

Myös backendissä on tapahtunut merkittävää kehitystä. Aiemmin PHP ja MySQL vastasivat sivuston toiminnasta, mutta päivityksen myötä niidenkin toimintaa on optimoitu entisestään. Näin sivusto toimii nopeammin ja tehokkaammin.

Yksi päivityksen mielenkiintoisimmista osista on sivustolla oleva peli, jossa kävijä voi "syödä" sivustoa Pacman-hahmolla. Tämä peli on toteutettu JavaScriptillä ja se tuo sivustolle viihdyttävää lisäarvoa, joka pitää kävijät viihtymässä pidempään.

Kaikessa päivitystyössä on otettu huomioon nykypäivän vaatimukset. Sivusto täyttää kaikki standardit, kuten WCAG 2.2:n ja EU:n GDPR:n, mikä varmistaa sen esteettömän käytettävyyden ja tietoturvan. Näin kävijöiden yksityisyys ja turvallisuus ovat taattuja.

Kaiken kaikkiaan sivuston päivitys on ollut menestys. Se ei pelkästään näytä upealta, vaan toimii myös moitteettomasti kaikenlaisilla laitteilla ja tarjoaa kävijöille entistäkin paremman kokemuksen. Tämä on askel kohti digitaalista tulevaisuutta, jossa henkilökohtaisen brändin rakentaminen ja käyttäjäkokemus ovat keskiössä.

Julkaistu: 11.04.2024